Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا علیخانی روز پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی استان در ساری افزود: متاسفانه می‌بینیم که سند آمایش سرزمین کنونی استان برای جلوگیری از تغییر کاربری ها در استان کارساز نبوده اما این مشکل با تدوین نقشه راه توسعه اقتصادی با رعایت ضوابط زیست محیطی قابل حل است.
وی خاطر نشان کرد: باید سند توسعه مازندران برای ۵۰ سال آینده تعریف و در آن گنجانده شود که به عنوان مثال استان به چه تعداد سردخانه و یا جایگاه سوخت نیاز دارد تا طبق مقررات نسبت به اعطای مجوزها سرمایه گذاری اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون استاندار مازندران گفت : نبود چشم انداز روشن از روند توسعه اقتصادی در حوزه های گردشگری، کشاورزی و صنعتی استان باعث شده تا شاهد افزایش موریانه ای و لکه ای تغییر کاربری اراضی در استان باشیم که به طور عمده سوءاستفاده های فراوانی از این تغییر کاربری ها انجام می شود.
وی افزود : به عنوان مثال فردی در استان مجوز تغییر کاربری زمین برای ساخت سوله و سردخانه برای نگهداری محصولات کشاورزی می گیرد ، اما در این فضا جشن عروسی برپا می شود که این رویه به هیچ عنوان در مسیر توسعه اقتصادی استان نیست و باعث نابودی عرصه های طبیعی استان می شود.
علیخانی با بیان این که حدود ۷۵ درصد اراضی مازندران درجه ۱ و ۲ هستند، اظهار داشت : باید طبق قانون و براساس سند توسعه ای به صراحت مشخص شود که تغییر کاربری در این مناطق به چه میزان امکان‌پذیر است و اگر این امر مُیسّر نیست تمامی طرح های اقتصادی استان در ۲۵ درصد باقی مانده اراضی مازندران انجام شود.
وی با بیان این که وضعیت جغرافیایی مازندران با استان های مرکزی کشوری متفاوت بوده چرا که اراضی نقطه به نقطه این دیار دارای جایگاه زیست محیطی و ارزش است ، افزود : از یک طرف باید برای رشد اقتصادی، تولید و ریشه کن کرد بیکاری در مازندران تلاش کرد و از سوی دیگر برای حفظ محیط زیست این استان کار شود و ایجاد برقراری تعادل به طور حتم بدون تدوین نقشه راه مشخص امکان‌پذیر نیست.
معاون استاندار مازندران گفت : باید در منظومه توسعه استان مشخص شود که مازندران به عنوان مثال به چه تعداد اقامتگاه بومگردی، هتل یا واحد تولیدی و صنعتی نیاز دارد تا براساس یک برنامه درست برای رشد و پویایی این دیار حرکت کنیم.
وی افزود : کارگروه امور زیربنایی استان اکنون به یک روزمرگی دچار شده و تعیین مجوزها و تغییر کاربری اراضی طبق اسناد بالادستی نیست که این رویه به طور حتم می تواند روند توسعه و از سوی دیگر حفظ محیط زیست استان را با چالش های جدی مواجه کند.
 

برچسب‌ها زمین خواری استانداری مازندران توسعه اقتصادی مازندران تغییر کاربری اراضی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زمین خواری استانداری مازندران توسعه اقتصادی زمین خواری استانداری مازندران توسعه اقتصادی مازندران تغییر کاربری اراضی تغییر کاربری اراضی توسعه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مشایخی اظهار کرد: از جمله چالش‌های حوزه کشاورزی تغییر کاربری‌های بی رویه که گاهی به دلیل عدم آگاهی کشاورزان و مالکان اراضی کشاورزی از اثرات زیانبار و نقش آن در تهدید امنیت غذایی اتفاق می‌افتد و در بسیاری موارد توسط افراد سودجو که به دنبال سود و منفعت می‌باشند، این تغییر کاربری‌ها موجب خرد و تفکیک اراضی کشاورزی می‌شود.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: زیر بنای تولید داخلی از ناحیه خردی و پراکندگی اراضی کشاورزی دچار تهدیدات جدی می‌شود.

مشایخی افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی را می‌توان بعد از کم آبی به عنوان یکی از مشکلات اساسی دانست که باید در حفاظت از آن برنامه ریزی های جامع و کاملی داشت.

وی با اشاره به اهمیت استمرار پایش و رصد اراضی کشاورزی اظهار داشت: واحد گشت شهرستان تنگستان در جهت حفاظت از اراضی ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز شناسایی و اخطار توقف عملیات صادر کرده است که برای طی مراحل قانونی پرونده به واحد حقوقی ارجاع داده شده است.

کد خبر 6098760

دیگر خبرها

  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی