Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@11:37:47 GMT

نفوذ موریانه‌ای اسرائیل در کشورهای عربی

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۶۲۵۰

نفوذ موریانه‌ای اسرائیل در کشورهای عربی

مرحوم احمد فواد نجم، شاعر طنز پرداز مردمی مصر "۱۹۲۹- ۲۰۱۳" سه کلید واژه را به عنوان هویت واقعی رژیم های عربی تعریف کرده است.

او که در جهان عرب به عنوان دعبل خزاعی معاصر مشهور است ۳ کلید واژه هم قافیه " عروش-تاج وتخت ها- کروش – شکم های برامده و قروش – معادل مال و ثروت" را هویت برخی رژیم های امروز عربی تلقی می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو این شاعر مردمی همواره به دلیل هجو حکام عرب که با رژیم صهیونیستی رابطه بر قرار کرده اند بارها از سوی محاکم قضایی چه در مصر و چه در خارج مصر تحت تعقیب قرار گرفته بود.

او در قصائد هجوی خود بارها حکام عرب را به مثابه مترسک هایی توصیف کرده که تنها ملتهای خود را می ترسانند اما خود ابزار دست قدرت های خارجی هستند.

وی درعین حال در طول ۴ دهه گذشته در وصف انقلاب اسلامی و مقاومت اسلامی لبنان قصائد حماسی زیادی سرود و از این رو بیشتر رهبران کشورهای عرب بویژه کشورهای حوزه خلیج فارس ورود او را به کشورهای خود ممنوع کرده بودند.

صرف نظر از هزلیات این شاعر پر آوازه مصری واقعیت موجود حکام عرب و مسابقه این حکام برای عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی دورنمای تاریکی از فضای داخلی جوامع عربی ترسیم می کند.

 اقدام امارات، بحرین، سودان و مغرب در برقراری رابطه آشکار سیاسی و امنیتی با رژیم صهیونیستی بستر کاملا مناسبی برای نفوذ خزنده این رژیم در شمال آفریقا و جنوب خلیج فارس ایجاد کرده است.

به اتکاء همین بستر است که اخیرا نفتالی بنت نخست وزیر رژیم اسرائیل دستور مصادره منازل مسکونی فلسطینیان و احداث چندین شهرک یهودی نشین در اطراف قدس شرقی را صادر کرد.

خیز بلند رژیم صهیونیستی برای بهره گیری از منابع فسیلی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و بسترسازی برای ارتقاء سطح تبادل تجاری بین این رژیم و کشورهای خلیج فارس بخشی از رویاهای رهبران اسرائیل تلقی می شود.

شیمون پرز رئیس سابق رژیم اسرائیل پیش بینی کرده بود که در چارچوب عملیاتی شدن طرح خاورمیانه بزرگ، رژیم صهیونیستی قادر خواهد شد تا سال۲۰۳۵ حجم تبادل تجاری خود را با کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به سالانه تا میزان ۷۰ میلیارد دلار برساند.

آخرین کشوری که اخیرا با رژیم صهیونیستی رابطه خود را آشکار و یک توافقنامه امنیتی و نظامی با این رژیم امضاء کرد پادشاهی مغرب بود.

آنچه که در کانون عادی سازی رابطه میان رژیم های عربی و اسرائیل مورد توجه شدید حکام عرب قرار دارد فرهنگ سازی مقوله پذیرش این رژیم غاصب به عنوان یک کشور تاثیرگذار منطقه ای است.

قبل از عادی سازی رابطه سیاسی حکام عرب ابتدا با تبلیغات رسانه ای قبح عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را از بین برده و سپس تغییرات جهانی و مصالح ملی را به عنوان بخشی از ضروریات برقراری رابطه با اسرائیل تلقی می کنند.

اتحادیه عرب که زمانی چتر حمایتی ملت فلسطین تلقی می شد امروز با انتخاب احمد ابوالغیط به عنوان دبیر کل این اتحادیه نه تنها کمکی به ملت فلسطین نمی کند بلکه عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را تشویق می کند.

از این رو مرحوم احمد فواد نجم بارها در قصائد هجوی خود از اتحادیه عرب " جامعه الدول العربیه " به عنوان اتحادیه عبری یاد می کرده و تاکید داشت که این اتحادیه تنها حضور آریل شارون نخست وزیر جنایتکار اسرائیل را کم دارد...

این اتحادیه تا قبل از  قرار داد کمپ دیوید قانونی را اعمال می کرد که بر اساس آن هر مسافری از هر نقطه جهان که مهر فرودگاه بن گوریون اسرائیل در گذرنامه وی ثبت شده حق ورود به هیچ یک از کشورهای عربی را نداشت.

اما امروز این قانون لغو شده وحتی برخی کشورهای عرب با رژیم صهیونیستی توافقنامه لغو روادید امضاء کرده اند و این امر در واقع زمینه نفوذ موریانه ای رژیم صهیونیستی در جوامع عربی را فراهم می کند.

۳۱۱۳۱۱

کد خبر 1579141

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حسن هانی زاده رژیم صهیونیستی اسرائیل جهان عرب عربستان امارات متحده عربی بحرین مراکش رژیم صهیونیستی عادی سازی رابطه کشورهای عرب خلیج فارس حکام عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود

رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، خبری از پیروزی کامل و قاطع برای اسرائیل پس از جنگ رفح نخواهد بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، ژنرال یاکوب عمیدور رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و پژوهشگر فعلی موسسه تحقیقات راهبردی و دفاعی قدس در گفتگویی که عصر امروز یک شنبه با رادیو اف ام 103 داشت نظرات خود را در رابطه با روند جنگ در غزه، توافق مبادله اسرا و ارتباط تل‌آویو با واشنگتن در کنار حمله احتمالی به رفح اعلام کرد.

او در این گفتگو که با بن کاسپیت تحلیل‌گر اسرائیلی انجام گرفت، گفت: اکنون ما باید هزینه هنگفتی برای اسرا بپردازیم، در واقع این هزینه بسیار هنگفت است، خون‌های زیادی رخیته خواهند شد، فقط 60 روز مهلت دهید تا ببینید چگونه حماس خود را برای جنگ آماده تر خواهد کرد، اما اگر حماس خواستار دریافت هزینه در مقابله پایان نهایی جنگ باشد و ما در این چارچوب از غزه خارج شویم، بهتر است این توافق را بپذیریم.

وی در رابطه با گزارش‌های منتشر شده در مورد تاخیر در انتقال سلاح و مهمات از سوی ایالات متحده به اسرائیل هم گفت: تلاش می‌کنم که بررسی کنم تا بفهمم آیا این اقدام آمریکایی‌ها به دلیل مشکل فنی بوده است یا آنکه با ما مشکل سیاسی پیدا کرده‌اند.

او افزود: به یاد دارم بعد از حمله‌ای که ما به تاسیسات هسته‌ای عراق داشتیم، آمریکایی‌ها فروش جنگنده‌های اف 16 را به ما متوقف کردند، زیرا تصور می‌کردند که حمله ما به تاسیسات هسته‌ای عراق کار اشتباهی بود، این اولین باری نیست که آمریکایی‌ها از اقدامات ما سوء برداشت می‌کنند، اما دقیقا نمی‌دانم که به چه دلیل این تاخیر صورت گرفته است گرچه اطمینان دارم که ارسال کمک‌ها ادامه پیدا کرده و شاید آنها می‌خواستند یه اشاره و هشداری به ما داده باشند.

رئیس اسبق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در رابطه با اظهارات نتانیاهو در مورد رفح هم گفت: در این جنگ خبری از پیروزی قاطع و مطلق وجود ندارد، شاید بتوانیم آن را به شرایطی مشابه شرایط منطقه الف (مناطق تشکیلات خودگردان) در کرانه باختری تبدیل کنیم، ما امروز پیام واضحی را در رابطه با اینکه اگر توانمندی‌های نظامی را در منطقه‌ای خاص از بین نبریم چه خواهد شد، دریافت کردیم، ما امروز تعداد قابل توجهی از قربانیان در کرم ابو سالم داشتیم، ما نیازمند رسیدن به شرایطی امنیت هستیم، شاید بعد از آن شماری از اعضای حماس با کلاشینکف یا آر پی جی همچنان حضور داشته باشند سالی چند موشک هم به سوی ما شلیک کنند، اما فقط به همین مقدار خواهد ماند و اینجا هم شرایط همانند منطقه الف در کرانه باختری می‌شود، پس انتظار نداشته باشید که در رفح یک کوزه الماس پیدا کنیم.

ما هنوز نمی‌دانیم چه چیزی در رفح انتظار ما را می‌کشد، ما فقط از شرایط رفح پیش از آغاز جنگ اطلاع داریم، اما در حال حاضر تمامی جنگجویان به رفح عقب نشینی کرده اند، شاید با شمار زیادی از آنها در آنجا مواجه شویم، باید برنامه‌های خود را براساس شرایط امروز رفح در نظر بگیریم که اکثر عناصر حماس در آن حضور دارند.

ایهود باراک: حمله به رفح یک اشتباه بزرگ راهبردی استمحدودیت‌ها و تنگناهای رژیم صهیونیستی برای حمله به رفحبلینکن: حمله به رفح خسارتی فراتر از انتظار به همراه دارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد
  • اختلاف در ارکان رژیم صهیونیستی بالا گرفت
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن