Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@12:11:35 GMT

موریانه‌ها از جان هلال احمر چه می‌خواهند؟!

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۲۷۰۰۴

موریانه‌ها از جان هلال احمر چه می‌خواهند؟!

به بهانه پخش مستند شرکت‌های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر کشور از صدا و سیما چند سؤال جدی مطرح است:

به گزارش مشرق، محمدصادق اسلامی فارسانی عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: به بهانه پخش مستند شرکت‌های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر کشور از صدا و سیما چند سؤال جدی مطرح است:

اولاً سفارش‌دهنده تهیه، تولید و پخش این مستندها از صدا و سیما چه کسی است، جمعیت هلال احمر یا صدا و سیما؟ ثانیاً اگر جمعیت هلال احمر سفارش‌دهنده این مستندهاست، میزان هزینه انجام شده برای تهیه، تولید و پخش این مستندها چه میزان بوده‌است؟ ضرورت و نیاز تهیه چنین مستندهایی توسط کدام واحد از جمعیت هلال احمر صورت گرفت و این مستندها قرار است کدام گره از مشکلات و معضلات جمعیت هلال احمر را باز کند؟

در حالی که جمعیت هلال احمر از کمبود اعتبارات رنج می‌برد، به نظر این مستندها این مطلب را به ذهن مسئولان تنظیم اعتبارات اعم از مجلس و دولت متبادر می‌نماید که وضع مالی جمعیت هلال احمر خوب است! آیا اینچنین است؟ یعنی حتی مسئولان ارشد جمعیت هلال احمر از بدیهی‌ترین تشخیص‌ها هم غافل بوده‌اند؟

با توجه به کسری بودجه جمعیت هلال احمر در بخش‌های گوناگون تهیه، تولید و پخش این مستندها چه ضرورتی داشته است و در راستای کدام وظایف و بر اساس کدام مجوز صادره بوده‌است؟ اگر صدا و سیما این مستندها را به طور خودجوش و رایگان تهیه، تولید و پخش نموده‌است، آیا صدا و سیما از وضعیت مالی شرکت‌های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر کشور و میزان سود و زیان آن‌ها مطلع است؟ تهیه، تولید و پخش این مستندها چه کمکی به اوضاع جمعیت هلال احمر می‌نماید و باعث رشد و رفع نقص کدام قسمت از عناصر جمعیت هلال احمر می‌شود؟

آیا صدا و سیما از به کارگیری افراد خاص در جمعیت هلال احمر آگاه هست؟ تا کی قرار است سرمایه‌های اجتماعی را به دلیل مماشات از دست بدهیم، آن هم در زمانی که امدادگرانی سال‌هاست با کسب رتبه‌های ایثار در صف استخدام ایستاده‌اند؟ آیا صدا و سیما می‌داند که جلسات شورای عالی جمعیت هلال احمر به عنوان یکی از ارکان جمعیت از سوی رئیس جمعیت هلال احمر کشور برگزار نمی‌شود؟ آیا ضرورت عدم تشکیل جلسات شورای عالی از سوی صدا و سیما به عنوان دستگاه ملی مطالبه‌گر ایجاد نشده‌است؟ و چندین و چند پرسش دیگر که نوشتن از همه آن‌ها مطلب را به درازا می‌کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت «موریانه‌ها» این‌بار به یکی از دموکراتیک‌ترین نهادهای کشور زده‌اند. در حالی که دولت جدید در حال انتخابِ مدیران جدید است، افرادی هم در این تصورند که خود را از ویترین عرضه عقب نیندازند و در این رقابت عرضه بهترین تاکتیک به صورت زیگزاگی عمل کردن است؛ یعنی هم دولت فعلی را داشت، هم چشم به دولت آینده! هم به امدادگران گفته شود که مشکل جمعیت به شورای عالی بر می‌گردد، هم به اعضای شورای عالی گفته شود که دزدیدند و بردند و خوردند و فقط ما سالم هستیم، هم جلسات قانونی شورای عالی و مجمع را تشکیل نداد، هم …

این‌ها داستان همان «موریانه» است که از درون می‌خورد و می‌پوساند و سرمایه‌های اجتماعی کشور را می‌سوزاند و کسی باید پاسخگوی تمامی این سوء‌مدیریت‌ها باشد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان مشرق صدا و سیما شورای عالی جمعیت هلال احمر جمعیت هلال احمر محمدصادق اسلامی یادداشت جمعیت هلال احمر کشور شورای عالی صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۷۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات جست‌وجو برای پیدا کردن «سبحان» ادامه پیدا می‌کند

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۱ عملیات مختلف برای پیدا کردن سبحان هنرمند کودک فلاردی انجام شد و به دستور رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور جستجو برای پیدا کردن این کودک ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، کاظم فلاحی‌دوست، عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران به تشریح عملیات جست‌وجوی کودک غرق شده در رودخانه خرسان پرداخت و اظهار کرد: زمان اعلام غرق شدن این کودک در رودخانه خرسان (دوم اردیبهشت امسال) تاکنون هشت روز عملیات اکتشاف با مشارکت هشت تیم متشکل از امدادگران کوهستان، نجات‌گران محیط‌های آبی و سگ‌های جستجوگر از سوی نیروهای هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به صورت پشتیبان انجام شد، اما جسد او هنوز پیدا نشده‌است.

وی افزود: «سبحان هنرمند» کودک پنج ساله اهل روستای «نارمه» از توابع شهرستان فلارد استان چهارمحال و بختیاری ۱۴ روز است که در رودخانه خرسان غرق شده‌است و خانواده او همچنان چشم انتظار خبری از او هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه عملیات جست‌وجو در برخی از روزها به علت بارندگی و خطرات رودخانه وحشی خرسان برای امدادگران متوقف شد، گفت: عملیات پایش رودخانه خرسان برای یافتن سبحان همچنان ادامه دارد.

وی تصریح کرد: یک قایق امداد و نجات، تیم غواصی استان و هفت دستگاه ماشین‌آلات هلال احمر در اختیار امدادگران برای کشف جسد غرق شده در رودخانه خرسان است.

فلاحی‌دوست خاطرنشان کرد: به دنبال دستور ویژه رئیس جمعیت هلال احمر کشور مبنی بر پای کار آمدن همه امکانات هلال احمر برای پیدا کردن این کودک فلاردی، درخواست امکانات و تجهیزات تخصصی و جدید صورت گرفت.

کد خبر 751222

دیگر خبرها

  • نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • عملیات جست‌وجو برای پیدا کردن «سبحان» ادامه پیدا می‌کند
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • تماشای رودخانه فصلی در سربیشه جان یک نفر را گرفت
  • محور انارک به زواره پس از ۲۴ ساعت بازگشایی شد
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه